Hoppa till innehåll

Fyll på vårt galleri

Hej Klubbkamrater.

Nu är det dags att fylla på vårt galleri. Samtidigt vill jag utmana er på ett litet sommartema som jag tycker så många som möjligt ska vara med i. De bilderna laddar du upp i Webtema2018 Solglitter – temat för min utmaning till er är Solglitter. Antingen fotar du ensam eller så tar du kontakt med andra i klubben. Vår mess app fungerar ju även över sommaren och är ett utmärkt sätt att nå övriga medlemmar.

Ska du ut och plåta något i sommar, varför då inte skicka iväg ett mass-sms och fråga om någon annan vill vara med. Det behöver ju inte vara så märkvärdigt jämt – ta med varsin termos – Dubbelt så kul!

Jag har gjort en manual till hur du gör för att logga in dig på sidan.  Fyll på med bilder i den egna mappen. Fyll på med de senaste temabilderna. Vi är en fotoklubb och jag tycker det ska synas!

En sak att tänka på är att det här med att ladda upp bilder endast fungerar via datorn och en del pekplattor. Du kan för närvarande inte ladda upp bilder från telefonen. Manualen är alltså skriven för användning på dator. Det finns även en lösning där det går att eposta till servern men det är överkurs där det dessvärre är relativt begränsad funktion.

LaddaUppBilder – manualen

Vill du veta mer om hur du kan underhålla ditt galleri – byta namn och lägga dit taggar och beskrivning. I så fall kan du läsa om det här:

Ändringar bland dina bilder i galleriet

Ha en bildskön sommar önskar:
Roger M Carlsson – webgrejare.