Hoppa till innehåll

Frida bäst i Sverige på hästaction!Intervju kommer inom kort

Frida Reuterskiöld har varit med i klubben länge och har alltid intressanta bilder att visa. Ofta är det såklart hästar, och de har tydligt visat sig vara hennes specialitet.

– Jag valde att skicka in mitt bidrag till kategorin action, eftersom jag har mycket tävlingsbilder från hästtävlingar. En bild kom upp i mitt huvud, men jag velade länge om den skulle hålla måttet, säger Frida Reuterskiöld. Den vinnande bilden tog hon redan 2019 under tävlingen stora Westervikshoppet (som arrangerades av Västervikortens RF).
–  När jag stod och fotograferade hörde jag hur spöregnet kom närmare och precis när det värsta regnet öste ner kom ryttaren Linda Merkelin med sin häst Heartbee mot ett hinder som stod en bit bort, jag tänkte att jag måste få ett kort på vilket hällregn vi fick. Tog upp kameran snabbt, väntade på rätt tillfälle och tryckte att när ekipaget var mitt över hindret, säger Frida Reuterskiöld.

Ett stort grattis önskar vi Frida!

Följande finns att läsa på
Svenska Hästfotografers förbund:

Svenska Mästerskap i Hästfotografi 2021. Kategori ActionBland 21st bidrag totalt i vår kategori Action har vi lyckats få fram en topp 5 som ser ut såhär,
1:a Frida Reuterskiöld
2:a Sanna Svensson
3:a Helena Bjernulf
4:a Sanna Svensson
5:a Nikita Svensson

Stort grattis allihopa! Diplomet nedan tillhör Frida Reuterskiöld och är det vinnande bidraget i kategorin Action. Gästdomaren säger: ” think this shot is amazing, the rain, the colors of editing, the look of both horse and rider. You can really see what they think of the rain. Job well done. Great photo ” Kritik för alla er som begärt, diplom & sponsorpriserna kommer skickas ut löpande under kommande vecka. Ni kommer bli kontaktade via samma e-post som vi fått in era bidrag till SM.